bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Godfried Bomansschool
Nieuwsbrief 29 juni 2018

Gevonden voorwerpen

Neemt u af en toe een kijkje in de gevonden voorwerpenkast? Er liggen veel spullen in die op hun eigenaar wachten! Na vier weken worden de spullen geschonken aan het goede doel of weggegooid.

gevondenvoorwerpen.jpg

Praktische zaken voor volgend schooljaar

De kalender staat in ParnasSys. Mogelijk worden er nog wat zaken aangevuld, maar het meeste is inmiddels bekend. U kunt daar dus kijken als u meer wilt weten. Hieronder volgen wat zaken die handig zijn om te weten voor de eerste schoolweek.

 

Gymles

GROEP 4/5: donderdag 13.30 - 14.15 en vrijdag 09.30 - 10.30
GROEP 6/7: maandag 14.00 - 14.45
GROEP 6: vrijdag 10.30 - 11.15
GROEP 7: vrijdag 11.15 - 12.00
GROEP 8: donderdag 14.00 - 14.45 en vrijdag 08.30 - 09.30

 

Schoolfotograaf: woensdag 29 augustus 2018.

 

Studiedagen en andere vrije dagen

We hebben drie studiedagen komend schooljaar. De kinderen zijn dan vrij. We hebben daarnaast nog een aantal dagen dat de leerlingen vrij zijn. Soms is dat alleen de peuter-kleutergroep, maar soms ook groep 4/5 en soms alle groepen. In de bijlage vindt u een overzicht.  Download

Peuter-kleutergroep

Vier enthousiaste collega's gaan de peuters en kleuters lesgeven en begeleiden in de peuter-kleutergroep. Dit zijn Marilyn van der Ende-van Rodijnen, Mandy Koenen, Monique Barendse en Tamara van der Schee. Mandy en Marilyn staan de eerste helft van de week voor de groep en Tamara en Monique de tweede helft. Voor alle kinderen van de Bomansschool, dus ook voor de peuters, is er ook voor- en naschoolse opvang.

 

Kent u ouders die interesse hebben in de peuter-kleuterklas? In de bijlage vindt u meer informatie hierover. Zij kunnen voor meer informatie ook altijd even contact opnemen met de Bomansschool of met Okidoki. Download

Groep 8 en 6/7

Niels van der Lingen, volgend jaar leerkracht van groep 8, gaat de studie master educational needs doen. Hiervoor krijgt hij studieverlof. Dat zal zijn op donderdag (met uitzondering van een aantal donderdagen). Marjolein Lange zal deze donderdagen in groep 8 staan. Gerda staat van maandag tot en met donderdag voor groep 6/7 en op vrijdag staat Marjolein voor groep 6/7. 

Privacy

WSKO vindt het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met de gegevens van de leerlingen; hun privacy is voor onze WSKO-scholen altijd al belangrijk geweest. Toch leidt nieuwe wetgeving ook op onze scholen
op onderdelen tot aanpassingen. Hierover leest u meer in de brief in de bijlage.  Download

zomerbingo.jpg

ZomerLeesBingo

Van 6 juli tot en met 31 augustus kunnen kinderen weer meedoen met de ZomerLeesBingo, die vanuit de bibliotheek wordt georganiseerd.
Dat is lezen op zijn leukst met deze grappige bingokaart vol bijzondere, rare, gekke leesopdrachten. Lezen wordt een spel en maakt het lezen tijdens de vakantie extra leuk. Zo blijven kinderen tijdens de zomervakantieperiode lezen en dat is belangrijk voor het leesniveau. 
Om hun kind te stimuleren, kunnen ouders dit jaar ook zelf mee doen aan de ZomerLeesBingo, want zien lezen doet lezen! Samen lezen is tenslotte nog leuker.


De bingokaarten kunnen in de bibliotheek opgehaald worden. Daar staan ook stapels boeken klaar die voor de opdrachten gelezen kunnen worden. Is een opdracht af? Dan wordt deze afgestempeld bij de balie. De volle kaart is een cadeautje waard en onder alle volle kaarten worden ook nog eens mooie prijzen verloot.

Wat staat er op de agenda

- Woensdag 4 juli: Musical voor oudere broers, zussen, ooms en tantes, buren en oud leerlingen. Aanvang 19.30 uur, inloop om 19.15 uur.

Vrijdag 6 juli: Musical voor opa's en oma's. Aanvang 10.00 uur, inloop om 9.30 uur.

- Dinsdag 10 juli: Afscheidsavond groep 8 en hun ouders/verzorgers. Aanvang 19.30 uur, inloop om 19.15 uur.

Woensdag 11 juli: Uitzwaaien groep 8 en voor alle kinderen een ijsje van Martino's! Dit is om 10.30 uur (en niet om 12.00 uur omdat groep 8 dan al weg is...).

Donderdag 12 juli: Wenuurtje in de nieuwe groep met de nieuwe juf of meester. 

Vrijdag 13 juli: om 12 uur ZOMERVAKANTIE!

zomervakantie 2018.jpg

Het team van de Godfried Bomansschool

wenst u een heel fijn wekend.

Dit was de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Op vrijdag 31 augustus zijn we er weer met een kersverse nieuwsbrief nr. 1

   
Godfried Bomansschool

Spinel 2
2691 TM 's-Gravenzande
0174 - 413 776
info@bomans.wsko.nl

 
Copyright © 2015 bomans.wsko.nl
Online versie | Afmelden