bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Godfried Bomansschool
Nieuwsflitsen 24-03-2017
logoSociaal-Kernteam-Westland-31629NL.gif

Sociaal Kern Team

Sinds januari 2017 hebben wij een nieuwe schoolondersteuner vanuit het sociaal kernteam (SKT) op school. Haar naam is Judith Groenewegen. Het Sociaal Kernteam helpt inwoners van Westland bij het zoeken van hulp. Het Sociale Kernteam komt altijd in beeld als er sprake is van zorg voor een kind. Het kan gaan van informatie over opgroeien en opvoeden tot de inzet van professionele zorg.
Judith ondersteunt ons in het vinden van de goede begeleiding die nodig kan zijn voor kinderen. Daarnaast is zij ook beschikbaar voor ouders. Zij zal iedere maand een spreekuur houden hier op school. U kunt dan gewoon binnen lopen en uw vraag stellen. U kunt ook aan de leerkracht of intern begeleider doorgeven dat u vragen heeft en zij kunnen dan een afspraak voor u maken.

 

Als u uw kind heeft aangemeld bij het sociaal kernteam (dit kunt u zelf doen, of via school indien het nodig is), dan krijgt u een zorgregisseur toegewezen. Zorgregisseurs komen uit diverse organisaties en hebben elk hun eigen specialisme. Dit wordt ingezet om vragen over opvoeden, opgroeien en meedoen  te beantwoorden. Er wordt nauw samengewerkt met (huis)artsen en andere specialisten. De zorgregisseur kan op locatie of thuis met u afspreken. Ze zijn bereikbaar via het sociaal kernteam of via de school van uw kind.

 

Spreekuren Bomans:

3 april, 18 april en 3 juli van 8.45 tot 9.45 uur.

 

Inloopmoment ouders tijdens de Cultuurweken

In de vorige nieuwsflits heeft u kunnen lezen dat we de cultuurweek anders gaan aanvliegen en dat het twee weken worden in plaats van één. Oorspronkelijk stond er een inloopavond gepland op woensdagavond 5 april. Dit inloopmoment verplaatsen we naar:

VRIJDAGMIDDAG 19 mei van 14.45 - 16.00 uur!!

U bent allen van harte welkom! Meer info volgt nog!

animaatjes-pasen-54640.jpg

Paasviering!

Donderdag 13 april vieren we Pasen met de kinderen. Van 9.00 - 10.00 uur zal er een viering zijn in de kerk. Daarna zal er in de klassen aandacht besteed worden aan Pasen.
Alle ouders zijn bij deze gezellige viering in de kerk uitgenodigd!

Verkiezingen van 15 maart

Op 15 maart waren de landelijke verkiezingen zoals u weet. Wij hadden 't Trefpunt van de school beschikbaar gesteld voor de inwoners van 's-Gravenzande om te stemmen. In 't Trefpunt stonden een aantal stemhokjes opgesteld. Leerzaam voor de kinderen om dit eens mee te maken, diverse groepen hebben het uiteraard in de klas over deze verkiezingen gehad. 's Middags kwam er zelfs nog "hoog" bezoek de school in lopen....

IMG_1421.JPG

NL doet!

Zaterdag 11 maart stond weer de jaarlijkse NL doet dag op het programma. De hele dag werd er door leden van de oudervereniging, enkele studenten van het ISW en de leerkrachten flink geklust in en om school. Wat een mooi resultaat in één dag. Via deze nieuwsbrief willen we iedereen, en de OV in het bijzonder, bedanken voor de geweldige inzet!

Niet alleen NL DOET, maar ook groep 8 DOET!

Niet alleen de hulp van de OV is ingeschakeld voor NL DOET, ook groep 8 heeft zich ingespannen! Op de foto ziet u groep 8 bezig het nieuwe zand in de zandbak te scheppen zodat de onderbouwkinderen er weer veel plezier aan kunnen gaan beleven. Bedankt groep 8 en juf Tessa!

IMG_1471.JPG

Inzet Chrome books

Wat beleven we een plezier aan de nieuwe Chrome Books! Ze zijn inzetbaar in alle groepen en een enorm hulpmiddel bij het verwerken van de leerstof. Het helpt kinderen nog beter op hun eigen niveau en tempo te werken! Op de onderstaande foto zijn de kinderen uit groep 1/2 hard aan het werk met leren van letters en het lezen van woordjes.

IMG_1442.JPG

Agenda

Dinsdag 28 maart.
MR vergadering

 

Donderdag 6 april
Groep 7 verkeersexamen theorie

 

Vrijdag 7 april
Groep 7 verkeersexamen praktijk

 

Donderdag 13 april
Paasviering

 

Vrijdag 14 april
Goede Vrijdag; alle kinderen vrij!

 

Maandag 17 april
Tweede Paasdag; alle kinderen vrij!!

   
Godfried Bomansschool

Spinel 2
2691 TM 's-Gravenzande
0174 - 413 776
info@bomans.wsko.nl

 
Copyright © 2015 bomans.wsko.nl
Online versie | Afmelden