bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Godfried Bomansschool
Nieuwsbrief 5 september 2018
begin-van-het-schooljaar-istock_000017007129xsmall.jpg

Beste ouders en verzorgers van de leerlingen van de Godfried Bomansschool

Hier is de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar. We zijn gestart in wat andere lokalen dan vorig schooljaar voor groep 4 en groep 8. De verhuizing van de lokalen was gelukkig al afgerond voor de zomervakantie, zodat de kinderen meteen konden beginnen. Er zijn wat nieuwe gezichten te zien op school en ook wat vertrouwde bekende. In deze nieuwsbrief maakt juf Carly Persoon zich wat nader bekend. In de volgende nieuwsbrief zal Corine van Velden dat doen. Corine is de nieuwe intern begeleider. Zij heeft de taak van Marloes Roestenburg over genomen. Verder is juf Marilyn nieuw en zijn er in de peuter- kleutergroep twee pedegogisch medewerkers, Tamara en Mandy. Zij zullen zich ook in de komende tijd wat meer bekend maken.

In de mail heb ik me al een beetje voorgesteld. Wellicht is dat jullie ontgaan. Dan doe ik het hier nog een keer dunnetjes over. Ik werk al sinds 1975 in het onderwijs. Ik ben leerkracht geweest, adjunct-directeur, directeur en bovenschools manager. Directeur was ik van de Verburch-hof in Poeldijk van 1985 tot 1999 en van De Zeester in Monster van 2013 tot 2018. Ik woon in Poeldijk met mijn vrouw Monique. Onze drie zoons zijn het huis al uit en we zijn de trotse opa en oma van vier kleinkinderen. De vijfde is op komst. Aan mij is gevraagd om de Godfried Bomansschool te begeleiden naar de nieuwe locatie in Dijckerwael. Op dit moment wordt met de gemeente druk overleg gevoerd over alles dat dat mogelijk moet maken. Zodra er wat meer bekend is, zal ik dat laten weten. Tot die tijd blijven we gezellig in het gebouw aan de Spinel.

In de afgelopen weken werd ik al blij verrast door de hulp van diverse ouders bij de schoolfotograaf en het controleren van de aanwezigheid van hoofdluis. Chapeau voor deze ouders en de oudervereniging die zich daar voor inzet.

Het is de bedoeling dat de nieuwsbrief eenmaal per drie weken ongeveer zal verschijnen. Als het een keer niet goed uitkomt, worden het misschien twee of vier weken.

 

 

Peter Zuidgeest

Agenda

van 5 t/m 14 september: startgesprekken groep 8

woensdag 12 september: onderwijsstaking: groep 8 niet op school

dinsdag 25 september: start Kinderpostzegelactie

woensdag 26 september: studiedag van alle scholen van WSKO: kinderen zijn vrij.

woensdag 3 oktober: start Kinderboekenweek met als thema 'Vriendschap'

woensdag 3 oktober: volgende nieuwsbrief

Nadenkertje

Succes nastreven is leuker dan succesvol zijn.

Zorg dat er nog wat te wensen overblijft.

Mededelingen

In het Trefpunt staat een kast voor de gevonden voorwerpen. We bewaren de gevonden voorwerpen maximaal vier weken.

DSC_1772.JPG

Nieuwe leerkracht Carly Persoon

Hallo! Mijn naam is Carly Persoon en ik werk zes jaar in het basisonderwijs. Ik ben leerkracht van groep 7 op basisschool De Nieuwe Weg. Muziek, dans en drama zijn vakken die ik graag geef en daarom vind ik het erg leuk om hierin les te kunnen geven op de Godfried Bomansschool. Ik zal er om de week op dinsdag zijn. Dit schooljaar zullen er een aantal momenten zijn waarop de kinderen gaan laten zien wat zij geleerd hebben. Deze data volgen nog!

Herfstcursus Schoolschaatsen

De Haagse Schaatsschool organiseert voor leerlingen basisnderwijs op de donderdagen van 4 oktober tot en met 13 december 2018 in de binnenhal van De Uithof, Jaap Edenweg 10, Den Haag een cursus schaatsen voor beginners en enigszins gevorderden van 9 wekelijkse lessen. De lessen zijn op kunstrijschaatsen. De schaatsen zijn op De Uithof te huur bij Oomssport op vertoon van een geldige legitimatie. Van 16.15 -17.30 uur leren kids van 4 t/m 12 jaar op een speelse manier ijssterren te worden.

Kosten, inclusief entree met begeleiding, 4 en 5 jaar: € 83,50;

6 t/m 12 jaar: € 88,00.

 

Voor een proefles en data lessen en aanmelden Herfstcursus zie www.haagseschaatsschool.nl.

Vragen? E-mail: mail@haagseschaatsschool.nl

Schaatsles.jpg
180813Poster schaaksimultaan voor alle basisscholen (definitief) kopie.jpg

   
Godfried Bomansschool

Spinel 2
2691 TM 's-Gravenzande
0174 - 413 776
info@bomans.wsko.nl

 
Copyright © 2015 bomans.wsko.nl
Online versie | Afmelden