bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Godfried Bomansschool
Nieuwsflitsen 30-06-2017

Vakantiebieb

Lezen in de vakantie is leuk én slim!In de VakantieBieb staan ruim 30 e-books voor 6 t/m 18 jaar. Zo kunnen kinderen lekker doorlezen in de vakantie. Lezen is leuk en hun leesvaardigheid (en AVI-niveau) blijft erdoor op peil!

De vakantiebieb app kunt u via de App Store en Google Play Store downloaden.

Klassenruil

Donderdag 6 juli gaan de kinderen drie kwartier in hun nieuwe groep wennen. Van 11.00 - 11.45 worden zij netjes ontvangen door de leerkracht(en) die komend schooljaar voor de groep staan. Tijdens de klassenruil maken de kinderen allemaal kennis met hun nieuwe leerkracht(en)  

Afscheid van collega's

In de brief die wij hebben gestuurd op maandag 19 juni heeft u kunnen lezen welke collega's er bij ons vertrekken en elders de uitdaging aangaan. Met het team nemen wij natuurlijk afscheid van ze, ook willen we alle ouders in de gelegenheid stellen om deze leerkrachten gedag te komen zeggen op woensdag 5 juli tussen 12.00 en 12.30 uur in 't Trefpunt! 

Eerste schoolweek!

Alvast voor in uw agenda:
Woensdag 23 augustus komt de schoolfotograaf
Donderdag 24 augustus 's avonds "nieuwjaarsborrel" voor alle ouders!

Continurooster!

Deze week heeft u een brief ontvangen over het continurooster. Op de tweede pagina staat een antwoordstrookje. Dat strookje willen we graag uiterlijk dinsdag van u terug krijgen. Voor elk kind aub één strookje invullen. Alvast bedankt voor uw medewerking!

oki.png

Naschoolse opvang Okidoki

Nog even ter verduidelijking, Okidoki biedt vanaf komend schooljaar naschoolse opvang aan op onze eigen school op de maandagen, dinsdagen en donderdagen voor de leeftijdscategorie 4 t/m 8 jaar.  
Op de woensdagen en vrijdagen gaan deze kinderen naar de locatie aan de Koningin Julianaweg 59a. Dit wordt zo geregeld omdat op woensdag en vrijdag de groepen te klein zijn om op onze school te draaien.

De kinderen boven de 8 jaar gaan naar de locatie Upstairs. 

IMG_2099.JPG

Groeten uit Schaijk!

Mede dankzij de tomeloze inzet tot in de late uurtjes van de leiding hebben de kinderen van groep 8 afgelopen week een super kamp gehad!
Leiding bedankt! En natuurlijk ook de kinderen, zij hebben er zelf een "feestje" van gemaakt.

Laatste nieuwsbrief!

Komende week zal er geen nieuwsbrief meer verschijnen. Vanaf vrijdagmiddag 7 juli om 12.00 uur gaan de  kinderen en wij vakantie vieren!
We kunnen terugkijken op een belangrijk jaar waarin belangrijke stappen gezet zijn wat de toekomst van de Bomans betreft.
Na een heerlijke vakantie verwachten we de kinderen weer terug op maandag 21 augustus.
Allemaal alvast een fijne vakantie!

prettige-vakantie.jpg

Agenda

Dinsdag 4 juli
Afscheidsavond groep 8

 

Donderdag 6 juli
Klassenruil van 11.00 - 11.45 uur

 

Vrijdag 7 juli
Laatste schooldag; alle kinderen vanaf 12.00 uur vrij!

 

Zaterdag 8 juli t/m zondag 20 augustus
Zomervakantie

   
Godfried Bomansschool

Spinel 2
2691 TM 's-Gravenzande
0174 - 413 776
info@bomans.wsko.nl

 
Copyright © 2015 bomans.wsko.nl
Online versie | Afmelden