bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Godfried Bomansschool
Nieuwsflitsen 09-09-2016

Wijziging vrije dagen groep 1 t/m 4

In juni heeft u allen een overzicht ontvangen met de vakanties en vrije dagen. Door omstandigheden zijn wij genoodzaakt één wijziging door te voeren. In het schema staat 30-06-2017 als vrije dag voor de groepen 1 t/m 4. In plaats daarvan zetten we 23-06-2017 in als vrije dag en zal 30-06-2017 een gewone schooldag voor iedereen zijn. Voor uw gemak sturen we het complete en correcte schema. In de ouderportaal van Parnassys treft u ook de juiste jaarkalender aan.

coffe.png

Koffieochtend vrijdag 23 september

Graag drinken Michel, Tamara en Laura Volkering vrijdag 23 september van 8.30 - 9.30 een bakje koffie/thee met u. Tijdens dat uurtje willen we graag met u, als ouders, in gesprek over uw ervaring met het continurooster, de communicatie vanuit school en de startgesprekken. Uw input is voor ons enorm waardevol en daarom hopen we zoveel mogelijk ouders te mogen verwelkomen!

Te laat komen

Helaas komt het voor dat leerlingen ongeoorloofd te laat komen. Buiten dat de groep en de leerkracht worden gestoord als de les al begonnen is, is het ook vervelend voor de leerling die te laat is. Hij/zij mist namelijk een stukje lesstof. We willen daarom een vriendelijk beroep op u doen om ervoor te zorgen dat alle kinderen op tijd op school zijn! Alvast dank voor u alertheid!

3rDppgV-_400x400.jpg

Workshop "Spelenderwijs opvoeden"

Woensdag 5 oktober organiseren wij in samenwerking met Vitis Welzijn een leuke en leerzame workshop "Spelenderwijs opvoeden" van 8.45 - 11.00 uur.
Er volgt nog meer info over deze workshop, zet hem alvast in uw agenda!

logo_westland_cultuurweb.png

Naschoolse activiteiten

In samenwerking met Westland Cultuurweb bieden we de kinderen een fantastisch naschools programma aan. Dit programma is bestemd voor alle kinderen en niet alleen voor de kinderen die op de kinderopvang zitten. Zo worden er o.a. theaterlessen, musciallessen, hiphoplessen en gitaarlessen gegeven. Aan het naschools programma zitten wel aparte kosten verbonden. Vandaag ontvangt u van ons een flyer met het complete aanbod voor dit schooljaar!

Betaling continurooster

kosten.jpg

Binnenkort ontvangt u per gezin een brief met het vezoek om het bedrag van het continurooster en het bedrag voor de oudervereniging aan ons over te maken. Zo kunnen wij de kosten die we maken voor het continurooster en diverse andere activiteiten (in de brief daarover meer) netjes dekken. Alvast bedankt voor uw medewerking!

IMG-20160907-WA0002.jpg

"Lekker chillen"

Samen met de zeer gewaardeerde "klusopa's" heeft Jeanet Zwinkels een aantal stoelen in elkaar geknutseld. Elke groep krijgt binnenkort zo'n heerlijke "chillstoel" die zij helemaal zelf mogen gaan schilderen/versieren. Als dit door alle groepen gedaan is, zullen ze in en om de school tentoon gesteld worden. Na deze tentoonstelling zullen ze vast op het schoolplein geplaatst worden.

Agenda

Vrijdag 23 september
Koffieochtend 8.30 - 9.30 uur

 

Woensdag 28 september
Start kinderpostzegelactie

 

Vrijdag 30 september
Groep 1 t/m 4 vrij

 

Woensdag 5 oktober
Dag van de leraar

   
Godfried Bomansschool

Spinel 2
2691 TM 's-Gravenzande
0174 - 413 776
info@bomans.wsko.nl

 
Copyright © 2015 bomans.wsko.nl
Online versie | Afmelden